söndag 29 januari 2012

Synk söker en ny påläggskalv












Påläggskalv No 5


Varje år söker vi ett antal Påläggskalvar som vill skall skriva på http://synkad.blogspot.com/ Arbetsuppgifterna är inte så mångskiftande, men omvärldsbevakning långt utanför styrelse- och ledningsmöten samt deltagande i och ansvar för olika former av projekt är inget hinder. Synk är en av marknadens tuffaste bloggar. Du får skriva som du vill men det är viktigt att du tycker som vi. Arbetet är ideellt och syftet är att bidra till en bättre värld.

Profil

Personen skall vara en hungrig och törstig med analytisk förmåga, påhittig och gärna utan examen som civilekonom och/eller civilingenjör och utan målsättningen att bli en framtida VD. För befattningen krävs känsla och intresse för det skrivna ordet och mycket låg arbetskapacitet. Oflexibilitet och stressotålighet är meriterande. Du ska vara född på trettiotalet, fyrtiotalet, femtiotalet, eller nittiotalet. Är du född på artonhundratalet är det toppen!

Ansökningsförfarande

Ansökan utan någon som helst meritförteckning, med ett personligt brev sändes till karin.eggert@comhem.se . Märk kuvertet "Påläggskalv" (eller förresten det är väl inga kuvert på eposten? Hur skall vi göra då, hm...)














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar