onsdag 13 februari 2013

Deppsjukan

Det verkar som att alla jag pratar med just nu befinner sig i något tillstånd av nedstämdhet. En slags allmän känsla av att missnöje, det finns inget att se fram mot eller vara glad över. Har vintern någonsin varit så här outhärdligt lång? Beror det på att sommaren var så regnig och kort så att det känns som om den aldrig var på riktigt eller vad är det frågan om?  Jag vet inte men drygt är det. Köper D-vitamin och håller tummarna. Januari var förstås en fattig månad men det spiller över i februari också så någon spa-helg eller semester till solen är det inte tal om. Men nu är jag less på det här. Har ni några tips som kan lätta upp i vinterdeppen och göra tillvaron lite roligare?

Medan vi funderar ska Elvis underhålla oss med en svängig låt som får mig att drömma om USA.

1 kommentar:

  1. Att basta är bra. En orsak till att vi blir så deppiga tror jag är att vi spänner kroppen lite mer när det är så kallt hela tiden. Men en rejäl bastning värmer upp
    Ett annat tips är att låsa in sig en dag och läsa. Otroligt vilken kur det är att bara ägna en dag åt skönlitterär läsning. Eller att se på film en hel dag, det är också bra.

    SvaraRadera